Rozkład dzwonków

Lekcja 45 min. 30 min. (skrócone)
1. 8.00 - 8.45 8.00 - 8.30
2. 8.50 - 9.35 8.35 - 9.05
3. 9.40 - 10.25 9.10 - 9.40
4. 10.45 - 11.30 9.45 - 10.15
5. 11.35 - 12.20 10.35 - 11.05
6. 12.25 - 13.10 11.10 - 11.40
7. 13.15 - 14.00 11.45 - 12.15
8. 14.05 - 14.50 12.20 - 12.50
9. 14.55 - 15.40 12.55 - 13.25
10. 15.50 - 16.35 13.30 - 14.00
11. 16.40 - 17.25 14.05 - 14.35
12. 17.30 - 18.15 14.40 - 15.10

Klasy i wychowawcy

                 Klasy i wychowawcy w roku szkolnym 2018/2019

Technikum nr 1

  Klasa Wychowawca
  1 I AT Halina Kopińska
  2 I BT Zbigniew Koter
  3 I CT Beata Kwiatek - Wawrzycka
  4 I FT Dominika Widz - Wiejak
  5 I ST Magdalena Gładysz
  6 II AT Iwona Grzesiak
  7 II BT Małgorzata Karczmarzyk
  8 II CT Urszula Myśliwiec
  9 II FT Teresa Kowalska
 10 II ST Edyta Kołodziejek
 11 III AT Katarzyna Czopko - Noworolnik
 12 III BT Joanna Wiśniewska
 13 III CT Anna Cieślik
 14 III FT Małgorzata Poleszak
 15 III ST Grzegorz Abramek
 16 IV AT Urszula Kociuba
 17 IV BT Mirosława Kustra
 18 IV CT Barbara Legieć
 19 IV FT Bożena Pajurek
 20 IV ST Monika Rauner

Branżowa Szkoła I stopnia nr 1 / Zasadnicza Szkoła Zawodowa nr 1

Lp.

Klasa Wychowawca
 1 I bsw Izabela Boguta
 2 II bsw Dorota Szykuła
 3 III azw Renata Krupa

Matura

Informacje maturalne dla zdających

Informacje dla zdjących maturę opublikowane przez Centralną Komisję Egzaminacyjną.
Informacje dla zdjących maturę opublikowane przez Okręgową Komisję Egzaminacyjną w Krakowie.

 

  Lista lektur obowiązkowych - Matura 2017
  Tematy na maturę ustną - Absolwenci

Podręczniki na r.szk. 2015/2016

   Wykaz podręczników na rok szk. 2015/2016
    - technik ekonomista
  - technik spedytor
  - technik żywienia
  - technik usług fryzjerskich
  - technik żywienia i usług gastronomicznych
  - kucharz

Praktyki zawodowe

        Wykaz praktyk zawodowych w roku szkolnym 2018/19

lp . NAZWA ZAWODU KLASA WYMIAR PRAKTYKI
W TYGODNIACH
WYMIAR PRAKTYKI
W GODZINACH
łączna ilość godzin w zawodzie wg rekomendacji ORE
1 technik żywienia i usług gastronomicznych 3at 4 tyg. 160 h 160 h
2 technik żywienia i usług gastronomicznych 3ct 4 tyg. 160 h 160 h
3 technik ekonomista 2bt 4 tyg. 160 h 240 h
4 technik ekonomista 3bt 2 tyg. 80 h
5 technik spedytor 3st 4 tyg. 160 h 160 h
6 technik usług fryzjerskich 3ft 4 tyg. 160 h 160 h

                                                     

                                                                 Terminy praktyk

Klasa Termin
2bt

05.11.2018 - 30.11.2018

 

3bt 04.02.2019 - 01.03.2019
(ferie zimowe 11.02 - 22.02.2019)
3at 05.11.2018 - 30.11.2018
3ct 18.03.2019 - 12.04.2019
3st 01.10.2018 - 26.10.2018
3ft 07.01.2019 - 01.02.2019

 

Poniżej przedstawiam wzór wypełnienia Dziennika Praktyk Zawodowych.
Przypominam, że każdy Uczeń, odbywający praktykę zawodową jest zobowiązany do systematycznego prowadzenia Dziennika Praktyki Zawodowej.
- wzór dziennika praktyk

 


 

 

Więcej artykułów…

  1. Identyfikatory
  2. Poradnik prawny