Rozkład dzwonków

Lekcja 45 min. 30 min. (skrócone)
1. 8.00 - 8.45 8.00 - 8.30
2. 8.50 - 9.35 8.35 - 9.05
3. 9.40 - 10.25 9.10 - 9.40
4. 10.45 - 11.30 9.45 - 10.15
5. 11.35 - 12.20 10.35 - 11.05
6. 12.25 - 13.10 11.10 - 11.40
7. 13.15 - 14.00 11.45 - 12.15
8. 14.05 - 14.50 12.20 - 12.50
9. 14.55 - 15.40 12.55 - 13.25
10. 15.50 - 16.35 13.30 - 14.00
11. 16.40 - 17.25 14.05 - 14.35
12. 17.30 - 18.15 14.40 - 15.10

Klasy i wychowawcy

                 Klasy i wychowawcy w roku szkolnym 2017/2018

Technikum nr 1

  Klasa Wychowawca
  1 I AT Iwona Grzesiak
  2 I BT Małgorzata Karczmarzyk
  3 I CT Urszula Myśliwiec
  4 I FT Teresa Kowalska
  5 I ST Edyta Kołodziejek
  6 II AT Katarzyna Czopko-Noworolnik
  7 II BT Joanna Wiśniewska
  8 II CT Anna Cieślik
  9 II FT Teresa Pakuła
 10 II ST Grzegorz Abramek
 11 III AT Urszula Kociuba
 12 III BT Mirosława Kustra
 13 III CT Barbara Legieć
 14 III FT Bożena Pajurek
 15 III ST Monika Rauner
 16 IV AT Halina Kopińska
 17 IV BT Joanna Filipowska
 18 IV CT Beata Kwiatek-Wawrzycka
 19 IV FT Katarzyna Pazik
 20 IV ST Dominika Widz-Wiejak

Zasadnicza Szkoła Zawodowa nr 1 / Branżowa Szkoła I stopnia

Lp.

Klasa Wychowawca
 1 I azk Izabela Boguta
 2 I azw Dorota Szykuła
 3 II azw Renata Krupa
 4 III azw Danuta Sokołowska

Matura

Informacje maturalne dla zdających

Informacje dla zdjących maturę opublikowane przez Centralną Komisję Egzaminacyjną.
Informacje dla zdjących maturę opublikowane przez Okręgową Komisję Egzaminacyjną w Krakowie.

 

  Lista lektur obowiązkowych - Matura 2017
  Tematy na maturę ustną - Absolwenci

Podręczniki na r.szk. 2015/2016

   Wykaz podręczników na rok szk. 2015/2016
    - technik ekonomista
  - technik spedytor
  - technik żywienia
  - technik usług fryzjerskich
  - technik żywienia i usług gastronomicznych
  - kucharz

Praktyki zawodowe

        Wykaz praktyk zawodowych w roku szkolnym 2017/18

lp . NAZWA ZAWODU KLASA WYMIAR PRAKYYKI
W TYGODNIACH
WYMIAR PRAKTYKI
W GODZINACH
łączna ilość godzin w zawodzie wg rekomendacji KOWEZiU
1 technik żywienia i usług gastronomicznych 3at 4 tyg. 160 h 160 h
2 technik żywienia i usług gastronomicznych 3ct 4 tyg. 160 h 160 h
3 technik ekonomista 2bt 4 tyg. 160 h 240 h
4 technik ekonomista 3bt 2 tyg. 80 h
5 technik spedytor 3st 4 tyg. 160 h 160 h
6 technik usług fryzjerskich 3ft 4 tyg. 160 h 160 h

                                                      Terminy praktyk

Klasa Termin
2bt 02.10.2017-27.10.2017
3bt 12.03.2018-23.03.2018
3at 08.01.2018-26.01.2018+12.02.2018-16.02.2018
3ct 19.02.2018-16.03.2018
3st 02.10.2017-27.10.2017
3ft 06.11.2017-01.12.2017

 

Poniżej przedstawiam wzór wypełnienia Dziennika Praktyk Zawodowych.
Przypominam, że każdy Uczeń, odbywający praktykę zawodową jest zobowiązany do systematycznego prowadzenia Dziennika Praktyki Zawodowej.
- wzór dziennika praktyk

 

Zimowa przerwa świąteczna  -  od 23 grudnia 2017 r. do 1 stycznia 2018 r.

Ferie zimowe (woj. lubelskie) - od 29 stycznia 2018 r. do 11 lutego 2018 r.

Okres wielkanocny  - od 29 marca 2018 r. do 3 kwietnia 2018 r.


 

 

Więcej artykułów…

  1. Identyfikatory
  2. Poradnik prawny